peste 20 ani de
excelență în domeniu

peste 20 ani de produse de calitate

Produsele comercializate de DFS sunt, pe de o parte, importate de la cei mai renumiți producători externi, iar pe de altă parte sunt produse fabricate “in house”, în cadrul secțiilor de producție proprii. Indiferent de proveniență, produsele noastre sunt certificate din punct de vedere al calității, siguranței în exploatare și al mediului, de către organisme naționale și internaționale recunoscute (RINA SIMTEX, TUV, ECJIP etc.). Mai mult, specialiștii, echipele de montaj și procesele care se desfășoară în companie, sunt certificate de ISCIR și RINA SIMTEX din punct de vedere al conformității cu standardele ISO 9001, ISO 14001 și ISO 45001. 

Cu peste 1500 de proiecte finalizate, calitatea serviciilor oferite de companie se perfecționează constant, în acest moment având capacitatea să livrăm și să implementăm proiecte de orice complexitate,  la cele mai înalte standarde, indiferent de suprafața sau de nivelul de anvergură.

about us image

peste 20 ani de profesionalism

Avem o echipă de profesioniști cu experiență, autorizați ISCIR, gata să pună în practică toate ideile tale, dar nu oricum, ci având grijă să respecte toate prescripțiile tehnice și standardele în domeniul lor de activitate.

Expertiza dobândită și înțelegerea în detaliu a industriei ne ajută să identificăm cele mai bune soluții pentru fiecare dintre clienții noștri, pe care îi susținem încă din prima etapă, prin sesiuni de consultanță inițială.


about us image


peste 20 ani de servicii complete

Înainte de a demara orice proiect, pornim de la consultanță, studii de piață sau de oportunitate. Continuăm cu furnizarea, montajul și asigurarea service-ului în și post-garanție. Serviciile noastre includ chiar și crearea de produse noi, configurabile pe cerințele clienților.

Pentru livrarea celor mai bune soluții de pe piață, specialiștii DFS urmează o serie de pași clar definiți:

Pasul 1: Consultanță personalizată

Pasul 2: Consultanță legislativă

Pasul 3: Propuneri de echipamente certificate

Pasul 4: Prezentare 2D și 3D

Pasul 5: Transport, asamblare și montaj în teren

Pasul 6: Lucrări de mentenanță care presupun continuarea implicării în proiect, atât în perioada de garanție, cât și la cerere, în post-garanție.


Ai nevoie de ajutor?
Nu ezita să ne contactezi