Descoperiti senzatiile traite de alpinisti ! Veti intelege atunci de ce acestia isi risca viata pe Everest, veti percepe fiorii dati de adrenalina din sange, va veti indarji sa reusiti atunci cand pare imposibil sa ajungeti in varf si, nu in ultimul rand, veti pune la treaba toate grupele musculare, fortand sistemul nervos sa se detensioneze.

Aveti grija in schimb – s-ar putea sa deveniti dependent de senzatiile traite !

Peretii de escalada realizati din stanci artificiale sunt printre cele mai interesante inovatii aparute in sfera activitatilor sportive si de petrecere a timpului liber, putand fi utilizati atat in interior, cat si in aer liber. Fiind realizati din panouri obtinute in matrite copiate de pe versantii montani naturali, peretii de escalada pot fi configurati in functie de nivelul de dificultate dorit, cu fatade mai mult sau mai putin structurate si cu prize de catarare de diferite marimi. Pentru profesionisti putem realiza si linii de urcare fara prize de escalada, motiv pentru care amenajarile noastre sunt apreciate deopotriva atat de catre incepatori, cat si de catre alpinistii avansati.

Dimensiuni :
Dimensiunile peretilor de escalada nu sunt standard, ci variaza in functie de buget, spatiu disponibil si nivel de dificultate.

Materiale :
Peretii sunt realizati din beton modificat polimerizat, ceea ce face ca prezenta lor in interior sa nu provoace reactii adverse cauzate de mirosuri neplacute degajate de materialele folosite. Materialul de baza fiind beton, nu degaja niciun fel de noxe daunatoare organismului.

Culorile se stabilesc in functie de dorinta beneficiarului, dar tinand cont si de imprejurimi, zona sau relief. Culorile sunt de asemenea netoxice, fiind pe baza de oxid sau acrilice, pe baza de apa.

image
image
image
image