Nisipare 

Doua nisipare nu trebuie să fie la fel. Noi oferim sisteme flexibile de module care vă permit să construiți o cutie de nisip potrivita nevoilor dvs., atât în ceea ce privește dimensiunea, cât și forma. Si nu ne oprim aici : daca in timp apare necesitatea modificarii formei si a dimensiunilor, modularitatea panourilor va va crea posibilitatea de a va reconfigura nisiparul in functie de nevoi.

Nisiparul este locul unde copiii gatesc, construiesc si se joaca nestingheriti. In el este loc pentru toti si pentru toate : prajituri, castele si tuneluri – toate sunt atat de apreciate si de populare intr-un loc de joaca.

Jocul cu nisip nu este doar distractiv, ci și important pentru dezvoltarea copiilor noștri. Jocul cu nisip este bun pentru simțul tactil, pentru abilitățile motorii fine, pentru creativitate și, nu în ultimul rând, pentru jocul de unul singur sau in colectivitate.

Nisipar cu 8 panouri (cod 1440 / 300100 / 302280)
Nisipar cu 10 panouri (cod 1467 / 300106)
Nisipar hexagonal (cod 1460 / 300104 / 302284)

Căsuțe

Casutele propuse de noi sunt fabricate din polietilenă reciclabilă și foarte durabilă, care nu necesita interventii sau reparatii in conditii normale de exploatare. Nici măcar zgârieturile sau fisurile nu vor reduce durabilitatea casutelor, fiind foarte rezistente și la temperaturi extreme. Materialul din care sunt confectionate este stabilizat cu UV, motiv pentru care acordăm o garanție de 5 ani.

Zilele de naștere, gătitul, cumpărăturile, vizitele la dentist sau montarea unei piese de teatru – toate fac parte din distracția micutilor nostri într-o casuta numai a lor, ceea ce nu este altceva decât o simulare a vieții de zi cu zi a viitorilor adulti.

În primul rând copiii învață ceva despre regulile jocului social – învață despre compromisuri, invata să negocieze și să rezolve un conflict. Jocul pe roluri necesită cooperare și comunicare și de aceea o casuta de joaca este locul ideal  pentru dezvoltarea creativă și lingvistică a copiilor noștri.


Masinuta Pompieri (Cod 1700)
Tractor (cod 1710)

Mese și bănci

Mesele si bancile nu sunt doar un loc unde să stați și să împărțiți gustări. De ce nu adunați mai multe mese, astfel încât copiii să poată sta în jurul lor?  În acest fel, vor apărea diferite tipuri de jocuri : poate că vor începe să coaca torturi de nisip sau poate masa va servi pe post de tejghea, pentru vanzarea produselor de patiserie delicioase facute de ei…

Mesele și băncile noastre sunt disponibile ca seturi sau individual. În acest fel puteți să vă amenajați locurile de joacă cu zone de ședere, in scopuri diferite.

Noua noastră masă  îi invită pe copii să se joace cu nisip și apă, iar scaunele sunt bune să se așeze în grupuri mici și să dezbata probleme importante…

Aceste oaze sociale mici sunt perfecte pentru apropiere si jocul in echipa și de aceea sunt un aliat al adultilor in ceea ce priveste formarea copiilor lor, facilitand dobandirea abilitatilor de cooperare și comunicare.