Joaca, spatiul si obiectele de joaca, sunt de fapt “locul de munca” al copiilor nostri, loc in care invata, experimenteaza, dezvolta abilitati fizice si psihice, afla ce este competitivitatea, dar si colaborarea din cadrul unei echipe, cu alte cuvinte se pregatesc sa devina OAMENI .

Iata de ce am selectat cele mai reprezentative echipamente de joaca de la furnizorii nostri externi de top, produse pe care le veti descoperi in detaliu in sectiunea “Ce facem noi?”. Dar daca veti fi interesati de intreaga gama de produse si echipamente de joaca puse la dispozitie de catre furnizorii nostri externi, va invitam sa le vizitati site-ul la adresele: Ledon si Fahr

Vom raspunde „prezent” la orice solicitare a dvs. privind orice echipament produs de partenerii nostri, chiar daca nu se afla in lista scurta a reperelor importate de noi.

Dar in acelasi timp, daca va doriti o mai mare libertate de a va compune propriul loc de joaca, utilizati echipamentele noastre concepute modular, produse integral de DFS, mai ieftine, pe care le veti regasi in sectiunea „Ce facem noi” / „Locuri de joaca” / „Produse DFS”. Nu veti fi dezamagiti nici de design-ul acestora, nici de calitatea materialelor folosite, nici de atentia acordata sigurantei in exploatare, dar nici de preturile practicate.