“Sus, sus, mai sus, tot mai sus !!!”

Un pilot de avion de vanatoare va trece pe cer, un marinar va naviga pe o pluta si un atlet va bate recordul la saritura in inaltime cu cativa metri. Leaganele pot oferi experiente minunate de zbor si miscare, stimulandu-le micutilor creativitatea si imaginatia.

În afară de dezvoltarea echilibrului, concentrarea și abilitățile de învățare ale copilului, acest tip de joc este de asemenea important pentru competența mentală și socială a copilului. Un copil caruia ii este greu să-si păstreze echilibrul, ar putea evita acest tip de provocare motorie și, prin urmare, s-ar putea izola din punct de vedere social.

Este amuzant, sanatos si sigur

Cadrele leagănelor sunt durabile și nu necesita întreținere deosebita in exploatare, fiind realizate fie din stâlpi din lemn certificați FSC, fie din stâlpi din oțel zincat.
Cadrele pot fi echipate cu una din variantele pe care le detinem : un scaun de anvelope, un cuib de păsări sau un scaun de siguranță, iar lanțurile sunt acoperite cu furtun din  plastic, pentru a evita înghețarea degetelor micutilor.