“Dati-va din drum !” – un cowboy curajos galopeaza de-a lungul preriei, in vreme ce un leu salbatic isi vaneaza prada… Imaginatia copiilor nu are limite atunci cand vine vorba de joaca, iar noi incercam doar sa venim in intampinarea lor, sa-i stimulam si sa le dezvoltam cele mai importante abilitati.

Figurinele pe arc de la Ledon vor rezista pana si celor mai salbatici calareti. In gama noastra de produse veti gasi figurine pe arc pentru copii mai inalti sau mai scunzi, astfel incat toti nazdravanii sa poata zburda in voie.

A calari este amuzant, dar in acelasi timp si important. Copiii isi folosesc intregul corp pentru a mentine figurina pe arc in modul de balansare. Acest aspect este sanatos si benefic pentru pregatirea lor fizica, miscarile de inainte si inapoi invatandu-i despre legatura dintre cauza si efect. Sunt miscari care stimuleaza structura osoasa, le confera putere musculara pentru a se balansa, dezvoltandu-le astfel o multitudine de abilitati.

Puternic si sigur

Daca nu discutam de actiuni de vandalism, toate figurinele noastre nu necesita in principiu mentenanta. Sezuturile sunt confectionate din polietilena rezistenta, acoperita cu cauciuc antiderapant, astfel incat copiii se pot aseza cu incredere. Manerele  din nailon ergonomic  reduc  riscul de lovire al dintilor sau ochilor si de asemenea impiedica prinderea degetelor.