POLITICA DE CONFIDENTIALITATE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Prin furnizarea adresei de email pe site-ul https://dfscentergrup.ro, va veti da consimțamantul in mod expres și neechivoc ca datele dumneavoastra cu caracter personal (adresa de email) sa intre in baza de date a societatii SC DFS Center Grup SRL Pitesti si sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre aceasta.

Scopul colectarii datelor dumneavoastra de catre SC DFS Center Grup SRL Pitesti este transmiterea de oferte, promoții, mesaje publicitare și de marketing de pe site-urile administrate de noi, efectuarea de statistici interne, fara alte obligatii din partea noastra.

Pe durata sa de existenta, SC DFS Center Grup SRL Pitesti garanteaza confidentialitatea datelor personale ale tuturor celor care ne transmit mesaje sau solicitari de oferte de pe site-ul nostru.

Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operatorii nostri, pentru colaborarea cu dumneavoastra. Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, pe adresa office@dfscentergrup.ro

Daca sunt date despre dvs eronate sau incoerente, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil!

a. Date generale colectate de https://dfscentergrup.ro/

https://dfscentergrup.ro/ prelucreaza informatii si date care permit identificarea persoanelor fizice si juridice, pe care acestea ni le ofera, precum: nume si prenume, numar de telefon, adresa de email, adresa postala fizica, date de identificare fiscala, date bancare, dupa caz. In cazul in care doriti ca datele dvs personale sa fie sterse din baza de date, ne puteti transmite un email la adresa: office@dfscentergrup.ro.

b. Cine suntem?

Website-ul https://dfscentergrup.ro/ este administrat de SC DFS Center Grup SRL Pitesti, cu sediul social in str.Serelor nr.55, Bascov, ROMANIA, inregistrata la Registrul Comertului cu Nr.J03/630/2002  avand CUI RO14866091, denumita in continuare DFS Center Grup sau “noi”. In cazul in care doriti informatii suplimentare despre noi si activitatea noastra, ne puteti contacta la adresa de e-mail: office@dfscentergrup.ro. 

c. Ce sunt datele cu caracter personal?

Datele cu caracter personal inseamna orice informatie care va identifica in mod direct sau indirect ca individ. „Direct“ inseamna, de exemplu, numele si adresa dumneavoastra; „Indirect“ inseamna ca acestea sunt combinate cu alte informatii.

d. De ce colectam aceste date?

e. Gestionarea si securitatea datelor dvs

Toate datele oferite sunt securizate. In sistemul nostru electronic, datele dvs vor fi pastrate timp de 365 de zile. Dvs. aveti dreptul sa ne solicitati stergerea datelor dvs din evidentele noastre, oricand doriti printr-o solicitare la adresa de mail office@dfscentergrup.ro.

Daca doriti si alte informatii cu referire la datele dvs personale si modul lor de folosinta in platformele noastre, va invitam sa ne scrieti un email si veti primi in cel mai scurt timp o solutie la solicitarea dvs.

f. Drepturile dvs legale

Conform Regulamentului 2016/679/UE ai urmatoarele drepturi cu privire la datele tale personale:

Detalii complete despre aceste drepturi poti gasi in Regulamentului 2016/679/UE.

g. Utilizarea aplicatiei de mesagerie chat in website

 

Datele pe care le introduceti inainte de a demara o conversatie cu noi cat si IP-ul dvs sunt preluate prin serviciul Tawk si sunt accesate de catre noi. Datele personale oferite de catre dumneavoastra vor fi preluate de catre noi si vor intra sub incidenta regulamentului GDPR (2016/679/UE).