DESCRIERE :

Cea mai sigura, comoda si eleganta solutie de acoperire a suprafetei active (fie ea un loc de joaca sau teren de sport) este turnarea continua a covorului elastic din cauciuc, realizat dintr-un amestec din granule de cauciuc si un liant poliuretanic. Acest amestec se toarna la fata locului, putand fi montat in forme diverse si culori atractive pentru copii.
Prin proprietatile covorului elastic din cauciuc se confera suprafetei o absorbtie semnificativa a socurilor la impact, caracteristica extrem de importanta atunci cand vorbim de siguranta copiilor in spatiile de joaca sau chiar a adultilor pe terenurile de sport.

Covorul elastic din cauciuc montat prin turnare continua este format din doua straturi :
– primul strat (stratul de baza) de 20–30 mm este format din granule de cauciuc de 2-7 mm, malaxat cu adeziv poliuretanic incolor;
– al doilea strat (stratul superior) de 10-20 mm este format din granule fine de cauciuc de 1–3 mm, malaxat cu adeziv poliuretanic colorat.
Stratul superior adera foarte bine la stratul de baza formand o legatura puternica cu acesta, pentru a evita eventualele desprinderi.

Dimensiuni :
Se poate turna pe configuratia dorita, in orice dimensiune.

Specificatii tehnice – produsul detine :

  • raport de incercare pentru covor elastic de cauciuc (acoperiri amortizoare de socuri) privind determinarea indicelui de ranire la impact HIC (inaltimea critica de lovire a capului);
  • raport de incercari pentru covorul elastic de cauciuc (acoperiri amortizoare de socuri) privind determinarea :
    – rezistentei la rupere;
    – absorbtiei de apa;
    – greutatii specifice;
    – rezistentei remanente la compresiune.