Balansoare

Suuuuus-jooos, suuuus-jos”.

Copiii pur si simplu adora acei fiori in burticile lor! Cand esti sus, poti vedea intregul loc de joaca sau chiar intreaga lume. Cand esti jos, trebuie sa-ti folosesti muschii picioarelor pentru a te impinge in sus, din nou, inca o data si inca o data, pentru a simti ca zbori, ca esti deasupra lumii.

Ce lucru minunat e sa te joci cu greutatea si cu echilibrul si sa te bucuri de repetitia linistitoare ! Activitatea fizica confera copiilor incredere in sine, in proprile lor aptitudini, contribuie la consolidarea dorintei lor de a se juca cu alti copii. Cand se balanseaza, toate grupele de muschi sunt antrenate, dar nu urmarim doar dezvoltarea aptitudinilor fizice, ci punem accent mai ales pe cele de socializare, ii stimulam sa comunice intre ei, sa se inteleaga si sa actioneze ca o echipa. Astfel ca balansarea si coordonarea conduc implicit la responsabilizarea copiilor.

Distractia si siguranta sunt intr-un echilibru perfect 

Balansoarele Ledon nu necesita mentenanta, fiind confectionate dintr-un material de inalta calitate. Sunt dotate cu sezuturi antiderapante si manere din nailon ergonomic,  de care te poti tine cu usurinta, fara sa-ti inghete mainile si care reduc riscul lezarii dintilor sau al ochilor. Balansoarele pe arc se pot misca in toate directile, fara a exista riscul de accidente, bobinele fiind realizate in asa fel incat degetele nu pot fi prinse.